Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej

Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Niemiecka słodko-kwaśna zupa z czerwonej kapusty może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 23 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bulion z kurczaka, oliwę z oliwek, do 6 jagód jałowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej, Niemiecka Kapusta Słodko-Kwaśna, oraz Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna-Niemiecka.

Instrukcje

1
Podawać z grillowanym szwajcarskim lub bardzo ostrym białym serem Cheddar na pumperniklu lub chlebie pełnoziarnistym.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Biały Ser CheddarOstry Biały Ser Cheddar
PumpernikelPumpernikel
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik lub garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i boczek. Brązowy i chrupiący boczek i wyjąć na talerz, odsączając trochę tłuszczu, jeśli masz więcej niż wystarczająco, aby lekko pokryć dno garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać cebulę, marchew, kminek i jabłka, i wymieszać kilka minut. Następnie zwiędnąć w kapuście i doprawić czarnym pieprzem i świeżo startą gałką muszkatołową. Przykryć lekko uchyloną pokrywką i zwiędnąć kapustę podczas przygotowywania saszetki. Napełnij gazę jagodami jałowca, goździkami, liśćmi laurowymi, skórką pomarańczy i cynamonem, a następnie zawiąż ją z boku garnka sznurkiem kuchennym. Wrzuć do garnka i wymieszaj z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj ocet, utrzymując głowę z powrotem z gorącego garnka, brązowy cukier, bulion i wodę, i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 do 1 1/2 godziny, aż kapusta będzie bardzo miękka i zupa zgęstnieje. Wymieszać kawałki boczku z powrotem, a następnie dostosować sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Schłodzić i przechowywać na make-ahead posiłek, lub podawać z grillowanymi kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn