Niemiecka Zapiekanka Z Wieprzowiną I Kapustą
Niemiecki wieprzowina & kapusta zapiekanka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 968 kalorii, 90g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 7,33 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieszankę coleslaw, jabłecznik, żeberka wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemiecka Zapiekanka Z Kapusty - Kohl Und Hackfleisch, German Crock Pot Wieprzowina Z Kapustą, oraz Wolno gotująca niemiecka czerwona kapusta i żeberka wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; wyjąć z patelni, i pokruszyć w małej misce. Żeberka doprawiamy solą i pieprzem. W tej samej patelni, gotować żeberka w boczku kapie na dużym ogniu 3 do 4 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Miejsce w naczyniu do pieczenia, zastrzegając tłuszczu na patelni.
W tej samej patelni, miejsce colesław wymieszać i cebulę; gotować na średnim ogniu o 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i zwiędną.
Dodać boczek, kiszoną kapustę, jabłko, marchew, cydr jabłkowy i kminek; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia na wierzchu wieprzowiny.
Piec od 30 do 45 minut lub aż wieprzowina nie będzie już różowa, a termometr do mięsa włożony do środka odczyta 71°.