Niemiecka sałatka ziemniaczana z kiełbasą

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, niemiecka sałatka ziemniaczana z kiełbasą może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 633 kalorie , 22 g białka i 41 g tłuszczu . Za 2,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 5 osób. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . 244 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Dobrze sprawdza się jako dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka kiszonej kapusty, cebuli, zagęszczonego kremu ziemniaczanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 67% , to danie jest solidne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach: Naleśniki z Nutellą i Bananami w stylu niemieckim , Frikadellen Niemieckie paszteciki mięsne i Lukier do niemieckiego ciasta czekoladowego .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Przenieść łyżką cedzakową na papierowe ręczniki i odsączyć.
Podsmaż cebulę na smalcu przez 1 minutę.
Dodaj kiełbasę i smaż, aż lekko się zrumieni.
Dodaj ziemniaki i gotuj jeszcze 2 minuty.
Przenieś mieszankę kiełbasek do wolnowaru o pojemności 3 qt. W małej misce wymieszaj zupę, kiszoną kapustę, wodę, ocet, cukier, sól i pieprz.
Polać mieszanką kiełbasianą.
Posyp boczkiem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.