Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką cukier, boczek, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pokrojone w kostkę gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości widelca.
Odcedzić i odstawić do miski.
Boczek pokroić na małe kawałki i lekko brązowy na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż boczek jest rumiane i cebula są złote, o 5 protokół.
Wymieszać 3 łyżki cukru w rozcieńczonym occie i smak; dodać więcej cukru, jeśli chcesz słodszy dressing.
Dodaj ocet i cukier do patelni i mieszaj, aż płyn się ogrzeje.
Dodać mieszaninę do pokrojonych w kostkę ziemniaków i delikatnie wrzucić.
Udekorować kilka liści posiekanej pietruszki, w razie potrzeby, i podawać na ciepło.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Rolling Stone, Details i inne magazyny. Mieszka w New Jersey z mężem Nathanem.