Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, ziemniaki, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu, aż będą miękkie, około 15-18 minut.
Odcedzić i osuszyć. Gdy ziemniaki są jeszcze gorące, usuń skórki i pokrój ziemniaki o grubości 1/2 cala.
Podczas gotowania ziemniaków przygotuj sos. Gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek będzie chrupiący.
Wyjmij boczek na talerz łyżką szczelinową, zachowując tłuszcz z boczku na patelni; boczek kruszyć na małe kawałki i rezerwować.
Zagotuj rosół z kurczaka, ocet, cebulę, sól, cukier i pieprz.
Połączyć olej, tłuszcz boczku i musztardę z ciepłymi ziemniakami.
Na ziemniaki wlać gotującą się mieszaninę bulionu z octem. Wrzucić pokruszony boczek i szczypiorek.
Od wyśmienitych potraw w kilka minut przez Culinary Institute of America, © 2004 Lebhar-Friedman Books