Niedzielny Brunch: St. Louis Gooey Butter Cake
Niedzielny Brunch: St. Louis Gooey Butter Cake to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 468 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz syrop kukurydziany, jajko, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj St. Louis Gooey Butter Cake, St. Louis Gooey Butter Cake, oraz St. Louis Gooey Butter Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drożdże posypać ciepłym mlekiem. W mikserze na stojąco ubić masło, cukier i sól, aż będzie puszysta. Gdy drożdże zaczął bańki dodać go do mieszaniny masła wraz z jajkiem i mąką i wymieszać, aż ciasto zacznie się łączyć i odejść od boków miski. Przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia objętości-około 2 godzin.
Ubić razem syrop Light corm, wodę i wanilię do połączenia. W mikserze masło, cukier i sól do lekkości i puszystości.
Dodać jajko, mąkę i mieszankę syropu kukurydzianego i ubić do połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 177°. naciśnij ciasto do naczynia do pieczenia 9x13 i kropki z polewą za pomocą szpatułki, aby wygładzić, jeśli.
Piec na złoty kolor i ustawić, o 30 protokół.
Podawać posypane cukrem cukierniczym z mocną filiżanką kawy.