Niedzielny Brunch: pusta lodówka Congee to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz ryż z krótkim ziarnem, czosnek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Opróżnij lodówkę, Niedzielny Brunch Piec, oraz Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen.
Instrukcje
1
Połączyć ryż, wodę, czosnek i imbir w garnku i doprowadzić do duszenia. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Może to potrwać od 20 minut do godziny, w zależności od tekstury i konsystencji, którą lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Po osiągnięciu odpowiedniej konsystencji dodać składniki, które trzeba gotować przez minutę lub dwie (mrożony groszek, mielona marchewka), a następnie doprawić do smaku sosem rybnym i sosem sojowym. Dodając sos rybny, upewnij się, że dodajesz trochę na raz—zbyt dużo sosu rybnego można dodać bardzo łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Albo wymieszać lub top z innymi składnikami i podawać na gorąco z kojącą filiżanką herbaty.