Niedzielny Brunch: Pusta Lodówka Congee

Niedzielny Brunch: Pusta Lodówka Congee
Niedzielny Brunch: pusta lodówka Congee to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz ryż z krótkim ziarnem, czosnek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Opróżnij lodówkę, Niedzielny Brunch Piec, oraz Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen.

Instrukcje

1
Połączyć ryż, wodę, czosnek i imbir w garnku i doprowadzić do duszenia. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Może to potrwać od 20 minut do godziny, w zależności od tekstury i konsystencji, którą lubisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Po osiągnięciu odpowiedniej konsystencji dodać składniki, które trzeba gotować przez minutę lub dwie (mrożony groszek, mielona marchewka), a następnie doprawić do smaku sosem rybnym i sosem sojowym. Dodając sos rybny, upewnij się, że dodajesz trochę na raz—zbyt dużo sosu rybnego można dodać bardzo łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Albo wymieszać lub top z innymi składnikami i podawać na gorąco z kojącą filiżanką herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn