Niedzielny Brunch: Naleśniki Z Jabłkami
Niedzielny Brunch: naleśniki z jabłkami to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Naleśniki Brzoskwiniowe, Niedzielny Brunch: Placki Z Masłem Pomarańczowym I Kaszą Gryczaną, oraz Niedzielny Brunch: naleśniki owsiane Marion Cunningham dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól i ubić do połączenia. W osobnej misce połączyć mleko, roztopione masło, ubite jajka i starte jabłka.
Patelnia ciepła lub duża patelnia na średnim ogniu. Używając drewnianej łyżki, dokładnie połącz mokre i suche składniki.
Dodać odrobinę masła o temperaturze pokojowej do gorącej patelni, następnie dodać ciasto naleśnikowe w dużych łyżkach (około 1/4 szklanki) i gotować, aż bąbelki zaczną pojawiać się na wierzchu ciasta, o 2 protokół. Flip i gotować, aż środek jest gotowane i zewnętrzne są brązowe. Powtórzyć z pozostałym cieście; podawać z dużą ilością boczku i mocnej kawy.