Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Niedzielny Brunch: Marmolada pomidorowo-Bazyliowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka octu winnego, ząbki czosnku, lekko brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Włożyć koper włoski, cebulę, pory i czosnek do garnka 3-4 quart żaroodpornego i wymieszać z kilkoma gałkami oleju, aż równomiernie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Posypać solą. Piecz przez 45 minut do godziny, mieszając co 15 minut, aż będzie miękka i lekko karmelizowana. Odrzuć wszystkie kawałki, które zostaną zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania Szkła
4
Dodać brązowy cukier i ocet na patelni, mieszać, i gotować 20 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wymieszać pomidory i gotować przez półtorej godziny, mieszając co 30 minut. Smak Marmolady: jeśli nadal smakuje silnie octu, kontynuować gotowanie, aż ten smak złagodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Użyj łyżki szczelinowej, aby umieścić pomidory w pojemniku do przechowywania. Na przemian łyżki pomidora z liśćmi bazylii. Gdy wszystkie pomidory są w słoiku, ubić je trochę łyżką, a następnie wlać płyn do gotowania tylko na pokrycie. (Skończyło się tylko łyżką lub dwie dodatkowe gotowania płynu, ale moje pomidory były raczej soczyste same, więc nie wydaje się mieć znaczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Przykryć, ostudzić do temperatury pokojowej,a następnie przechowywać w lodówce do miesiąca. Podczas podawania usuń liście bazylii, które stały się raczej obskurne.