Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa

Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Niedzielny Brunch: Marmolada pomidorowo-Bazyliowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka octu winnego, ząbki czosnku, lekko brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włożyć koper włoski, cebulę, pory i czosnek do garnka 3-4 quart żaroodpornego i wymieszać z kilkoma gałkami oleju, aż równomiernie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Posypać solą. Piecz przez 45 minut do godziny, mieszając co 15 minut, aż będzie miękka i lekko karmelizowana. Odrzuć wszystkie kawałki, które zostaną zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać brązowy cukier i ocet na patelni, mieszać, i gotować 20 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać pomidory i gotować przez półtorej godziny, mieszając co 30 minut. Smak Marmolady: jeśli nadal smakuje silnie octu, kontynuować gotowanie, aż ten smak złagodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
6
Użyj łyżki szczelinowej, aby umieścić pomidory w pojemniku do przechowywania. Na przemian łyżki pomidora z liśćmi bazylii. Gdy wszystkie pomidory są w słoiku, ubić je trochę łyżką, a następnie wlać płyn do gotowania tylko na pokrycie. (Skończyło się tylko łyżką lub dwie dodatkowe gotowania płynu, ale moje pomidory były raczej soczyste same, więc nie wydaje się mieć znaczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Przykryć, ostudzić do temperatury pokojowej,a następnie przechowywać w lodówce do miesiąca. Podczas podawania usuń liście bazylii, które stały się raczej obskurne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia45
Magazyn