Niedzielny Brunch: ciastka krabowe z cytryną Mayonniase

Niedzielny Brunch: ciastka krabowe z cytryną Mayonniase
Niedzielny Brunch: ciastka krabowe z cytryną Mayonniase mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 371 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 120 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz 25 uncji puszek z mięsem kraba, żółtkiem jajka, sokiem z cytryny i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Placki Ziemniaczane, Niedzielny Brunch: Proste Ciasta Rybne, oraz Niedzielny Brunch: Dutch Babies z cukrem cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz mięso z kraba, 1/2 szklanki bułki tartej, jajko, szalotkę i dopraw solą i pieprzem, a następnie wymieszaj, aż dobrze się połączą. Mieszaninę podzielić na 8 jednakowych porcji i pokryć pozostałą bułką tartą. Nasmaruj blachę do pieczenia, umieść ciastka krabowe na tacy i umieść w piekarniku na 15 minut lub do momentu ustawienia ciastek krabowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Żółtko ubić na jaśniejszy kolor. Stopniowo mieszaj w oleju trochę na raz, aż cały olej zostanie dodany i powstanie Emulsja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
EmulsjeEmulsje
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Ubić sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Podawać ciasta krabowe z odrobiną majonezu i lekko ubraną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn