Niedzielny Brunch: Bourbon Vanilla French Toast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj niedzielnego brunchu: Bourbon Vanilla French Toast. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Ten poranny posiłek ma 556 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielny Brunch: Tosty Francuskie Pieczone Z Żurawiną, Niedzielny Brunch: diabelskie nerki na grzance, oraz Niedzielny Brunch: Wiejski Omlet Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść w piekarniku talerz żaroodporny lub blachę do pieczenia z regałem chłodzącym na nim i włącz piekarnik do 93°.
Połącz mleko, śmietanę, jajka, ekstrakt waniliowy, STRĄCZEK i nasiona, cynamon i bourbon w szerokim, płytkim naczyniu (talerz ciasta działa świetnie)
Podgrzej dużą żeliwną lub nieprzywierającą patelnię lub patelnię na średnim ogniu przez minutę lub 2, a następnie posmaruj patelnię łyżeczką lub więcej masła lub, jeśli wolisz, oleju. Gdy masło zaczyna skwierczeć (lub, jeśli zastępujesz olej, gdy łatwo przesuwa się z boku na bok), podgrzej odrobinę.
Zanurz chleb w cieście, lekko oblewając każdą stronę, a następnie delikatnie otrząśnij nadmiar ciasta i włóż obtoczony chleb bezpośrednio do rozgrzanej patelni. Gotować francuskie tosty 5 do 6 minut w sumie, rzut raz lub dwa razy, aż złoty kolor.
Gotowe partie tostów przełożyć na talerz w piekarniku. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba, dodając więcej masła lub więcej oleju do patelni w razie potrzeby. Umieść talerze do serwowania w piekarniku do ogrzania przed dodaniem ostatniego ciasta na patelnię.
Francuskie tosty można podawać natychmiast lub trzymać do 30 minut bez poważnej degradacji jakości.
Podawać z rozgrzanym syropem klonowym.