Niedzielny Brunch: bary owsiane i daktylowe

Niedzielny Brunch: bary owsiane i daktylowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj niedzielny Brunch: batony owsiane i daktylowe. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 16. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Połączyć wodę, daktyle i 1/4 szklanki cukru w rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż daty są miękkie i ciecz jest zagęszczony, o 15 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Połączyć mąkę, brązowy cukier, płatki owsiane, zmielony cynamon, proszek do pieczenia i sól i dobrze wymieszać. Używając palców lub foremki do ciasta, łącz masło z suchymi składnikami, aż do wytworzenia suchego ciasta (między kruszonką a skórką z ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
RamięRamię
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
4
Masło 8-przez 8-calowe naczynie do pieczenia i naciśnij mieszankę pół skorupy na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wlać mieszaninę daktylową, a następnie pozostałą mieszaninę skorupy delikatnie naciskając górną skorupę na miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
DaktyleDaktyle
6
Piec, aż brzegi zaczną brązowieć, a środek będzie złoty, około 40 minut. Pozostawić do ostygnięcia i pokroić w kratki jeszcze ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn