Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka

Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka
Niedzielne popołudnie wolno gotowane żeberka zapasowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $24.79 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2976 kalorii, 493g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka, Niedzielna wołowina na wieczory to od poniedziałku do piątku alternatywa dla żeberek, oraz Wolne Żeberka Do Gotowania.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić żeberka do wrzenia i gotować przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić wodę i odstawić żebra na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż olej połyskuje, i brązowe żeberka ze wszystkich stron, o 10 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Usuń żeberka i wlać bulion wołowy, ketchup, brązowy cukier, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, sos sojowy, płatki czerwonej papryki, przyprawy do owoców morza, suszona cebula, gałka muszkatołowa, sól i pieprz. Wymieszać składniki, aż sos rozpuści wszelkie brązowe kawałki smaku z dna patelni. Doprowadzić sos na wolnym ogniu na średnim ogniu i przenieść żeberka z powrotem do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Cebula SuszonaCebula Suszona
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posmarować żeberka sosem, przykryć patelnię i dusić na małym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie i spadnie z kości, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia92
Magazyn