Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka

Niedzielne popołudnie wolno gotowane żeberka zapasowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $24.79 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2976 kalorii, 493g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka, Niedzielna wołowina na wieczory to od poniedziałku do piątku alternatywa dla żeberek, oraz Wolne Żeberka Do Gotowania.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić żeberka do wrzenia i gotować przez 45 minut.
Odcedzić wodę i odstawić żebra na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż olej połyskuje, i brązowe żeberka ze wszystkich stron, o 10 minut na stronę.
Usuń żeberka i wlać bulion wołowy, ketchup, brązowy cukier, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, sos sojowy, płatki czerwonej papryki, przyprawy do owoców morza, suszona cebula, gałka muszkatołowa, sól i pieprz. Wymieszać składniki, aż sos rozpuści wszelkie brązowe kawałki smaku z dna patelni. Doprowadzić sos na wolnym ogniu na średnim ogniu i przenieść żeberka z powrotem do sosu.
Posmarować żeberka sosem, przykryć patelnię i dusić na małym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie i spadnie z kości, o 3 godziny.