Niedzielne popołudnie wolno gotowane żeberka zapasowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $24.79 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2976 kalorii, 493g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niedzielne Popołudnie Wolno Gotowane Żeberka, Niedzielna wołowina na wieczory to od poniedziałku do piątku alternatywa dla żeberek, oraz Wolne Żeberka Do Gotowania.
Instrukcje
1
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić żeberka do wrzenia i gotować przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić wodę i odstawić żebra na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż olej połyskuje, i brązowe żeberka ze wszystkich stron, o 10 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Usuń żeberka i wlać bulion wołowy, ketchup, brązowy cukier, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, sos sojowy, płatki czerwonej papryki, przyprawy do owoców morza, suszona cebula, gałka muszkatołowa, sól i pieprz. Wymieszać składniki, aż sos rozpuści wszelkie brązowe kawałki smaku z dna patelni. Doprowadzić sos na wolnym ogniu na średnim ogniu i przenieść żeberka z powrotem do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ramię
Cebula Suszona
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Posmarować żeberka sosem, przykryć patelnię i dusić na małym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie i spadnie z kości, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala