Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami
Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 70g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka selera, chuck pieczeń, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska pieczeń na niedzielną kolację, Niedzielna Kolacja: Pieczony kurczak z goframi ziołowymi, oraz Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Suszone grzyby umieść w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryj miskę folią i odstaw.
Umieścić dużą mżawkę oliwy z oliwek w naczyniu Duszenia i umieścić na średnim dużym ogniu, aż olej połyskuje. Przyprawić wszystkie strony pieczenia z solą i pieprzem i zapiekać ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Dodać pokrojone w ćwiartki grzyby na patelnię, mieszając, aż zbrązowieje (więcej oliwy z oliwek może być konieczne), o 6 protokół.
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Dodaj marchew i seler, i gotować, aż zacznie więdnąć, o kolejne 5 protokół.
Miejsce pieczeń i wszystkie zgromadzone juiced powrotem na patelni.
Na pieczeń wlać suszone grzyby i płyn, wraz z bulionem wołowym. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i umieścić w piekarniku, aż pieczeń jest w pełni gotowane i bardzo miękkie, o 3 godziny.
Po upieczeniu wyjąć ją z duszenia, zostawiając cały płyn i warzywa, doprawić solą i pieprzem. Mash razem masło i mąkę do postaci pasty. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu i za pomocą trzepaczki, energicznie wymieszać mąkę pasty maślanej. Gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i podawać pokrojone w plasterki pieczeni, skropione płynem do gotowania.