Niedzielna Kolacja: Jerk Half-Chickens
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Niedzielna Kolacja: Jerk pół kurczaki może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 122 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz koszerną sól, olej roślinny, kurczaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kokosowe I Kolendrowe Pół Pieczone Kurczaki, Niedzielna Kolacja: Kulebyaka, oraz Niedzielna Kolacja Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziele angielskie, czosnek, szalotki, ostra papryka, sok z limonki, sos sojowy, olej roślinny, sól, czarny pieprz, tymianek, gałka muszkatołowa i cynamon w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Podziel kurczaki na pół, przecinając wzdłuż każdej strony kręgosłupa nożycami kuchennymi i usuwając go, a następnie przecinając środek piersi.
Umieścić kurczaka w dużym naczyniu i skropić połową przyprawy jerk; pozostawić na noc do lodówki.
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 425° lub rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Jeśli używasz grilla na świeżym powietrzu, Użyj pośredniego ciepła do gotowania kurczaków; Szarpanie ma tendencję do spalania na dużym ogniu. Jeśli korzystasz z piekarnika, gotuj do temperatury wewnętrznej 160°, około 50 minut.