Niedzielna Kolacja: Ciasto Z Indykiem Tamale
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj niedzielnej kolacji: ciasto z indykiem Tamale. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 602 kalorie, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz indyka, mieszankę chleba kukurydzianego, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę chleba kukurydzianego, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Kukurydziano-Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielna Kolacja: indyk i pieczone Chili Poblano, Niedzielna Kolacja: Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytryną, oraz Slow Cooker Chicken Tamale Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połączyć indyka, pomidory, kminek, chili w proszku, sól i fasolę na patelni i doprowadzić do duszenia, i gotować przez około 10 minut.
Wlać mieszaninę indyka do naczynia do pieczenia. W dużej misce, połączyć mieszankę chleb kukurydziany, rozdrobniony ser, jajko, mleko, szalotki i kolendry i wymieszać, aż dobrze połączone. Gładka mieszanka chleb kukurydziany na mieszaninę indyka i umieścić w piekarniku, aż chleb kukurydziany jest rumiane, o 35 protokół.
Podawać z kwaśną śmietaną, dodatkowym serem i zimnym piwem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.