Niechlujny Joe
Niechlujny Joe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka średniej papryki, pieprzu, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sloppy Joe Sliders, Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać Szybkowar na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać olej, a następnie dodać wołowinę w jednej warstwie. Jeśli nie wszystkie mieszczą się w jednej warstwie, być może będziesz musiał brązować je partiami. Smażyć z jednej strony, aż do uzyskania brązowej skórki, a następnie odwrócić je i brązową drugą stronę.
Przełożyć rumianą wołowinę do miski i odstawić.
Dodaj cebulę, paprykę, marchew, czosnek i cukier do garnka i użyj płynu uwolnionego do zeskrobać się rumiane soki wołowe z dna patelni.Zmniejsz ogień do średniego i podsmaż warzywa, mieszając regularnie, aż cebula będzie miękka, a cała mieszanka ma średni brązowy kolor (10-1
minut.Na patelnię wrzucić mięso i zebrane soki.
Dodaj pomidory z puszki i zmiażdż je. Napełnij puszkę wodą i dodaj wodę do patelni. Następnie dodaj pastę pomidorową, ocet, tymianek, sól, pieprz, chili w proszku i mielony kminek. Uszczelnij pokrywę szybkowaru i ustaw na wysokie ciśnienie. Doprowadzić garnek do ciśnienia na dużym ogniu (zacznie gwizdać), a następnie zmniejszyć ciepło na tyle, że ledwo utrzymuje stały gwizd. Gotować przez 30 minut i wyłączyć ogień, pozwalając na naturalny spadek ciśnienia przed otwarciem pokrywy. Jeśli nie używasz szybkowaru, po prostu gotuj mieszaninę na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, lub aż mięso rozpadnie się przetargu.Gdy wołowina jest tender, skim off tyle nadmiaru tłuszczu, jak to możliwe. Użyj masher ziemniaczany do rozdrobnienia wołowiny. Jeśli nadal jest za dużo płynu, gotuj na wolnym ogniu, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję. Kiedy mieszanina niechlujny joe jest gotowy, smak i dostosować sól, cukier i ocet, aż będziesz zadowolony ze smaku.
Podawać na gorąco w bułce z Hamburgerem lub hotdogiem.