Nie wiem.
Nie wiem czy bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1577 mówi, że trafił na miejsce. Mieszanka soli i pieprzu, warzywa, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce wymieszać zmiksowane warzywa i zupę grzybową. Odstawić.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Tymczasem, kruszyć mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie rumiane, mieszając rozbić duże grudki.
Odcedzić nadmiar tłuszczu z wołowiny i umieścić na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Wlać mieszankę warzywną na wołowinę, a następnie ułożyć plastry ziemniaków na warzywach. Doprawić solą i pieprzem.
Na wierzch posypać serem.
Piec 25 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, a naczynie podgrzeje i rozpuści.