Nie Przeciętny Kurczak Z Grilla
Nie Przeciętny Grillowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 334 kalorie, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nie Twoja Przeciętna Salsa, Nie Twój Przeciętny Niechlujny Joe, oraz Anne nie jest przeciętnym serem Mac ' n dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ułatwić równomierne grillowanie kurczaka, usuń jego kręgosłup. Zrób to, umieszczając stronę piersi kurczaka w dół na powierzchni roboczej z końcem ogona skierowanym do ciebie. Za pomocą noża do trybowania lub solidnych nożyc kuchennych, ciętych od przodu do tyłu obok kręgosłupa. Obróć kurczaka tak, aby koniec szyi był zwrócony do Ciebie i przeciąć po drugiej stronie kręgosłupa.
Usuń kręgosłup i użyj go do robienia zapasów lub Odrzuć. Przekręć kurczaka i przeciąć kość ogonową lub kość życzliwą.
Rozłóż kurczaka na płasko tak, że jest " butterflied.'
Wymieszać śmietanę, czerwoną cebulę, czosnek, oregano, koperek, sól i pieprz w misce i dokładnie zmiksować. Delikatnie unieś skórę z kurczaka, uważając, aby nie przekłuć lub nie złamać skóry. Łyżka kwaśnej śmietany pod skórą i delikatnie wmasować, aby złagodzić mieszaninę we wszystkie obszary kurczaka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut, lub na noc.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Lekko posmaruj ruszt grillowy i umieść 4 cale od źródła ciepła.
Lekko posmarować kurczaka oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Kładziemy kurczaka na przygotowanej skórce grilla bokiem do góry. Przykryć grilla i gotować, aż mięso będzie jędrne i soki biegną jasne po przekłuciu nożem, 45-55 minut. Nie ma potrzeby odwracania kurczaka.