New York Strip Steaks
New York Strip steki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1266 kalorii, 48g białka, oraz 119g tłuszczu na porcję. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, musztardy dijon, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane Grillowane Steki New York Strip, Sous Vide New York Strip Steaks, oraz New York Strip steki z brukselką Hash dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie, połącz olej, sok z cytryny, czosnek, sos Worcestershire i pieprz.
Dodaj steki do torby. Wycisnąć powietrze z worka i szczelnie zamknąć. Przekręć torbę kilka razy, aby rozprowadzić marynatę; umieść torbę w misce i przechowywać w lodówce 30 minut, od czasu do czasu obracając torbę.
Rozgrzać dużą naoliwioną patelnię na średnim ogniu.
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Miejsce 3 steki w gorącej patelni; gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki na talerz i utrzymuj ciepło. Powtórz proces z pozostałymi 3 stekami. Top każdy stek z 1 do 2 łyżki estragonu topnienia sosu.
W misce dodać wszystkie składniki razem i wymieszać, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.