New York Strip pieczeń z sosem Madeira Pan
Pieczeń New York Strip z sosem Madeira Pan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 25g białka, oraz 53g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotki, masło, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj New York Strip And Fall pieczeń warzywna z sosem musztardowym, Pieczeń New York Strip Schab z Adobo Rub, oraz Pieczony polędwica New York Strip ze skórką czosnkowo-ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać grubą sól, pieprz i ziele angielskie wkłuć.
Posypać mieszanką przypraw na pieczeń.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Olej ciepła induża szeroka patelnia żaroodporna na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Dodaj pieczeń, strona tłuszczu w dół, na patelni; gotować, aż dobrze na dnie, 3 do 4 protokół. Turnroast, tłuszczu side up, i przenieść patelni tooven. Pieczemy do momentu natychmiastowego odczytu termometruwłożonego do środka rejestrów mięsa 54°dla średnio rzadkich, około 50 minut.
Talerz Transferto; niech odpocząć podczas przygotowywania sosu.
Wylać wszystkie, ale 2 łyżki kapieliz patelni i ciepła na średnim-highheat.
Dodaj szalotki na patelni i sauté untilsoft, o 3 protokół.
Dodaj Madera; boil1 minuta.
Dodaj bulion i gotuj, aż ciecz zostanie zredukowana o około 1/3, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut.
Dodać wszelkie zgromadzonejuices z mięsa na patelni; gotować 1 minutelonger. Wyłącz ciepło; dodaj mrożone masłoi zawirować patelnię, aż masło zostanie zmieszane w sosie. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Przełożyć sos do małego dzbanka.
Mięso pokroić na 1/3-do 1/2-calowe plastry i ułożyć na półmisku.
Sauvignon. Lubimy smak jeżyny iblueberry oraz subtelne kakao i przyprawy z 2005 Ladera ($39).