New Orleans - Style Barbecue Shrimp Po ' Boy

Przepis Nowy Orlean stylu Grill krewetki Po ' chłopiec może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 443 kalorie, 16G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.14 za porcję. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób robiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, musztardy, koszernej soli i pieprzu oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New Orleans-Style Barbecue Shrimp from ' Mastering the Art of Southern Cooking, New Orleans Barbecue Shrimp, oraz New Orleans Barbecue Shrimp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Musztardę i żółtko ubić w misce. Powoli wlać olej, stale ubijając, aż do zemulgowania. Wymieszać z korniszonami, natką pietruszki i octem. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Roztopić masło w dużej patelni na średnim ogniu; natychmiast wymieszać Worcestershire, przyprawy, ostry sos i sok z cytryny.
Dodać rozmaryn i czosnek i saute 1 do 2 protokół.
Dodaj krewetki i dusić na średnim ogniu, aż tylko różowy po obu stronach i gotowane przez, o 4 protokół.
Krewetki przenieść do talerza z rowkiem łyżką. Doprowadzić sos na wolnym ogniu na dużym ogniu; gotować przez 2 minuty, aby zmniejszyć.
Polać krewetkami sosem. Slather remoulade na dolnej połowie bagietki; top z sałatą. Top z krewetkami i sosem.
Odstawić kanapki na 5 do 10 minut; najlepiej spożywać w temperaturze pokojowej, gdy soki namoczyć do chleba.