New Orleans Red Beans & Rice

New Orleans Red Beans & Rice
New Orleans Red Beans & Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 40. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż, Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać i wybrać przez fasolę, odrzucając wszelkie zniekształcone fasoli lub gruzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Fasolę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o co najmniej 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Odstawić na noc.
5
Fasolę odsączyć, wyrzucając płyn do namaczania; odstawić fasolę na bok. Boczek gotować w holenderskim piekarniku lub głębokiej dużej patelni, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 2 łyżki. kapanie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. W międzyczasie dodajemy cebulę, paprykę i czosnek, gotujemy i mieszamy 5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Powrót boczek na patelnię z fasolą, szynką, bulionem, 2 łyżki. pietruszka, liść laurowy i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 2 do 2-1 / 2 godziny lub aż fasola będzie miękka i ciecz jest zagęszczony, mieszając od czasu do czasu. Tymczasem ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu w ciągu ostatnich 30 min. czasu gotowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Usunąć szynkę i liść laurowy; wyrzucić liść laurowy. Mięso rozdrobnić z szynki; wyrzucić kość i tłuszcz. Mięso wymieszać z mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Podawać na ryżu; top z pozostałą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn