New Orleans Praline Pieces

New Orleans Praline Pieces
New Orleans Praline Pieces jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 155 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier granulowany, kawałki orzechów pekan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to New Orleans Praline Brownies, New Orleans Double-chocolate Praline-Fudge Cake, oraz Pralinki z lukrem Pralinowym.

Instrukcje

1
Masło 9-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Przesiać cukier granulowany przez sito do miski, aby usunąć grudki lub duże kryształy, a następnie wcierać brązowy cukier przez sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać cukry do 2 1/2 - do 3-quart ciężkiego rondla, uważając, aby nie dostać cukru z boku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Dodaj śmietanę, masło i 1/4 łyżeczki soli i gotuj na bardzo małym ogniu, często mieszając drewnianą łyżką i myjąc kryształy cukru z boku patelni szczotką do ciasta zanurzoną w zimnej wodzie, aż cukier się rozpuści (nie pozwól gotować na wolnym ogniu), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
5
Zacisk na termometr cukierki, a następnie gotować syrop na umiarkowanie wysokim ogniu, niezakłócony, aż zarejestruje 113° i łyżeczka syropu upuszczone do małej misce z zimną wodą trzyma bardzo miękką piłkę po naciśnięciu między palcami, 3 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Zdjąć patelnię z ognia, pozostawiając termometr na miejscu i schłodzić, niezakłócony, aż syrop zarejestruje 220 ° F, 1 do 3 minut. Wymieszaj syrop oczyszczoną i wysuszoną drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i będzie kremowy, 1 do 2 minut, a następnie natychmiast wymieszaj orzechy pekan. Działa bardzo szybko (syrop szybko twardnieje), wlać do piekarnika, skrobając boki rondla drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Pozostawić mieszaninę do stwardnienia w temperaturze pokojowej, około 45 minut.
8
Pokroić i rozbić na kawałki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn