New Orleans Nadziewane karczochy wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 2,19 zł za porcję. To danie główne ma 206 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zieloną cebulę, sos worcestershire, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewane Karczochy, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.
Instrukcje
1
Przygotuj karczochy, odcinając DNA łodyg i przycinając końcówki liści. Najłatwiej jest użyć nożyczek do liści. Oderwij małe liście wokół podstawy i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki Kuchenne
2
Umieść karczochy w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Umieść na nich talerz obiadowy, aby karczochy nie unosiły się z wody. Przykryć pokrywką i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 do 15 minut, lub aż niektóre liście unoszą się w wodzie; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
W średniej misce wymieszać bułkę tartą, ser, oliwki, pietruszkę, czosnek, zieloną cebulę, seler i paprykę. W małej misce, wymieszać sok z cytryny, ostry sos pieprzowy, anchois, sos Worcestershire, oliwa z oliwek i sól; mieszać do mieszaniny okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto Kukurydziane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Oderwij jeden duży kwadrat folii aluminiowej dla każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Umieść karczoch na środku kwadratu i włóż około 1/2 łyżeczki mieszanki sera pod każdy liść. Unieś folię wokół karczocha, pozostawiając otwartą górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Umieść stojak z drutu lub wkładkę do parownika na dnie dużego garnka. wypełnij około 3 cale słodkiej wody, lub tak, że karczochy pozostają powyżej poziomu wody. Ustaw karczochy w garnku pionowo i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i niech karczochy pary przez około 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Wyjąć z garnka i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem.