New Orleans Nadziewane Karczochy
New Orleans Nadziewane karczochy wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 2,19 zł za porcję. To danie główne ma 206 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zieloną cebulę, sos worcestershire, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewane Karczochy, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy.
Instrukcje
Przygotuj karczochy, odcinając DNA łodyg i przycinając końcówki liści. Najłatwiej jest użyć nożyczek do liści. Oderwij małe liście wokół podstawy i wyrzuć.
Umieść karczochy w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Umieść na nich talerz obiadowy, aby karczochy nie unosiły się z wody. Przykryć pokrywką i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 do 15 minut, lub aż niektóre liście unoszą się w wodzie; odcedzić i ostudzić.
W średniej misce wymieszać bułkę tartą, ser, oliwki, pietruszkę, czosnek, zieloną cebulę, seler i paprykę. W małej misce, wymieszać sok z cytryny, ostry sos pieprzowy, anchois, sos Worcestershire, oliwa z oliwek i sól; mieszać do mieszaniny okruchów chleba.
Oderwij jeden duży kwadrat folii aluminiowej dla każdego karczocha.
Umieść karczoch na środku kwadratu i włóż około 1/2 łyżeczki mieszanki sera pod każdy liść. Unieś folię wokół karczocha, pozostawiając otwartą górę.
Umieść stojak z drutu lub wkładkę do parownika na dnie dużego garnka. wypełnij około 3 cale słodkiej wody, lub tak, że karczochy pozostają powyżej poziomu wody. Ustaw karczochy w garnku pionowo i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i niech karczochy pary przez około 3 godziny.
Wyjąć z garnka i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem.