New England Melasa Piernikowe Ciasteczka

New England Melasa Piernikowe Ciasteczka
Need a deser wegetariański? New England Melasa piernikowe ciasteczka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz melasę o łagodnym smaku, skórkę cytryny, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to New England Melasa Piernikowe Ciasteczka, Piernikowe Ciasteczka Melasowe, oraz Zdrowie (IE) Chocolate chunk melasa piernikowe ciasteczka.

Instrukcje

1
Połączyć 5 1/4 szklanki mąki, cynamon, imbir, goździki, i sól w średniej misce; trzepaczka dobrze wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i skrócenie w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 1 szklankę cukru, melasę i skórkę z cytryny i ubijaj, aż będzie gładka. Ubić w jajku i maślance. Wymieszać 2 łyżeczki wody i sody oczyszczonej w małej filiżance do wymieszania; ubić do mieszaniny masła. Ubić w mieszance mąki w 2 dodatkach. Wymieszać więcej mąki, 1/4 szklanki na raz, aż lekko twarde ciasto tworzy. Ciasto podzielić na 3 równe części. Kształtować każdy dysk. Owiń dyski i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby toczyć, co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce. Delikatnie zmiękcz przed wyjściem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MelasaMelasa
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
3
Pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto między arkuszami woskowanego papieru do prostokąta 16x12 cali, czasami podnosząc papier, aby wygładzić zmarszczki. Używając noży od 4 do 5 cali, Wytnij pierniki dla chłopców i dziewcząt. Wyciągnij nadmiar ciasta wokół wycięcia; spłaszczyć, zawijać i schłodzić nadmiar ciasta. Przesuń bez obręczy blachę do pieczenia lub odwróconą blachę do pieczenia pod woskowanym papierem z wycięciami i schłodź do jędrności. Powtórz z pozostałymi krążkami ciasta, chłodząc wycięcia na woskowanym papierze na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiernikiPierniki
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj nadmiar ciasta i zrób więcej ciasteczek, używając całego ciasta. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Ciasteczka wycinane mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
6
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. za pomocą cienkiej metalowej szpatułki podnieś schłodzone ciasteczka z woskowanego papieru i przenieś na blachę do pieczenia, rozstaw 1 cal od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż ciemniejsze na brzegach i po prostu firma dotknąć w centrum, o 12 protokół. Schłodzić na arkuszu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
9
Piec Pozostałe ciasteczka, 1 arkusz na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Cukier puder przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać z sokiem z cytryny i syropem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
3
Wymieszać w wystarczającej ilości wody za pomocą łyżeczek do herbaty, aby utworzyć gładki lukier wystarczająco miękki, aby wymieszać go z rurką, ale wystarczająco mocny, aby utrzymać kształt. Podzielić na 3 lub 4 porcje i odcień barwnikiem spożywczym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
WodaWoda
4
Łyżka lukru w torbie (lub torebkach, jeśli używasz więcej niż 1 koloru) wyposażona w małą (od 1/16 do 1/8 cala) gładką końcówkę. Rozmieść pliki cookie na powierzchni roboczej. Lukrowanie rur na ciastkach w pożądanych wzorach. Zastosuj dekoracje zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Pozostaw ciasteczka do wyschnięcia. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowuj ciasteczka szczelnie między arkuszami woskowanego papieru w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn