Nerki z grzybami i ziemniakami: Rognocini Trifolati

Nerki z grzybami i ziemniakami: Rognocini Trifolati
Nerki z pieczarkami i ziemniakami: Rognocini Trifolati to przepis bez nabiału na 4 porcje. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 3 g białka i 14 g tłuszczu . Za 64 centy za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nerek cielęcych, pieczarek cremini, mąki i czosnku. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 66% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Funghetti Trifolati , Wiejska patelnia wieprzowa z ziemniakami i pieczarkami i Zwalić skarpetki z nóg Faszerowane ziemniaki z brokułami i pieczarkami .

Instrukcje

1
Nerki namoczyć w wodzie, tak aby były przykryte, z dodatkiem octu, na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Woskowe Ziemniaki Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1/4 CalaWoskowe Ziemniaki Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2
Odcedź i osusz. Obtocz nerki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Rozgrzej dużą patelnię do smażenia na wysokim ogniu, a następnie dodaj nerki i pozwól im wycisnąć nadmiar wody z kąpieli. Gdy woda wyparuje, dodaj oliwę z oliwek, czosnek, pieczarki i ziemniaki i smaż na wysokim ogniu przez 5 do 7 minut, aż warzywa zmiękną, a nerki będą ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodaj pietruszkę i skórkę z cytryny, dopraw solą i pieprzem do smaku i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn