Nerki z grzybami i ziemniakami: Rognocini Trifolati

Nerki z grzybami i ziemniakami: Rognocini Trifolati
Nerki z pieczarkami i ziemniakami: Rognocini Trifolati to przepis bez nabiału na 4 porcje. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 3 g białka i 14 g tłuszczu . Za 64 centy za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nerek cielęcych, pieczarek cremini, mąki i czosnku. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 66% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Funghetti Trifolati , Wiejska patelnia wieprzowa z ziemniakami i pieczarkami i Zwalić skarpetki z nóg Faszerowane ziemniaki z brokułami i pieczarkami .

Instrukcje

1
Nerki namoczyć w wodzie, tak aby były przykryte, z dodatkiem octu, na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Woskowe Ziemniaki Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1/4 CalaWoskowe Ziemniaki Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2
Odcedź i osusz. Obtocz nerki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Rozgrzej dużą patelnię do smażenia na wysokim ogniu, a następnie dodaj nerki i pozwól im wycisnąć nadmiar wody z kąpieli. Gdy woda wyparuje, dodaj oliwę z oliwek, czosnek, pieczarki i ziemniaki i smaż na wysokim ogniu przez 5 do 7 minut, aż warzywa zmiękną, a nerki będą ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj pietruszkę i skórkę z cytryny, dopraw solą i pieprzem do smaku i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn