Neoklasyczny SOS dziękczynny z morelami i śliwkami, nadziewany w całej dyni

Neoklasyczny SOS dziękczynny z morelami i śliwkami, nadziewany w całej dyni
Neoklasyczny SOS dziękczynny z morelami i śliwkami, nadziewany w całej dyni to Wegetariańskie danie główne. Na $8.59 za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3161 kalorii, 83g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól i pieprz, szałwia liści, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantny kurczak marokański z morelami i śliwkami (niskotłuszczowy), Pieczone słodkie ziemniaki z morelami i śliwkami, oraz Kotlet schabowy z morelami i śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij i zarezerwuj pokrywkę, tak jak byś chciał wyrzeźbić latarnię jack-o ' - lantern. Zbierz wszystkie nasiona i włókna. Umieść cal lub dwa wody w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść dynię, ściąć bok w dół, w wodzie, zaklinowaną w jej pobliżu czapkę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć szczelnie i zespół przez 10 do 15 minut, aby przygotować lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wyjąć garnek z ognia i ostudzić. Gdy ostygnie, wyjąć z garnka. Ponieważ dynia zostanie zjedzona z farszem, Lubię doprawić wnętrze solą, pieprzem, odrobiną Tamari, Pickapeppy i brązowym cukrem, wcierając to w odsłonięte wnętrze mięsa po parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TamariTamari
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Umieść morele i śliwki w małej, żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
śliwkiśliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić sok jabłkowy w małym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wlać sok na suszone owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Suszone OwoceSuszone Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Odstawić na co najmniej 2 godziny, ale na noc lub dzień lub dwa z góry jest w porządku.
7
Odcedzić suszone owoce, zachowując zarówno owoce, jak i płyn do namaczania. Grubo posiekać owoce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
8
Rozgrzej piekarnik do 191°, a następnie zmniejsz do200.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia i umieść pojedynczą warstwę kromek chleba na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec, powoli, obracając raz, aż chleb będzie twardy, chrupiący i suchy przez całą drogę, ale nie rumiany. Jest to dość powolny proces - może to potrwać od 45 do 60 minut,ale Ustaw timer na 20-minutowe interwały, aby przypomnieć o sprawdzaniu. Ty z albo trzeba zrobić 2 arkusze' warto chleba (w takim przypadku, odwrócić ich pozycje w piekarniku w połowie), lub powtórzyć proces opiekania ponownie, aż cały chleb jest przygotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
11
Wyjąć suchy chleb z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Grubo pokruszyć chleb w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dodać cebulę i seler liściasty i wrzucić do połączenia. Zmierz szałwię (zaczynając od mniejszej ilości) w dłoniach i wcieraj liście tam i z powrotem w dłoniach, aż się rozpadną (uwalnia to lotne olejki eteryczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
14
Dodać szałwię do mieszanki Chlebowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
15
Wlać roztopione masło na mieszaninę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16
Dodać namoczone suszone owoce i ponownie wrzucić. Opatrunek powinien być suchy. Zacznij dodawać płyn, połączenie bulionu warzywnego i zarezerwowanego płynu do namaczania owoców. Użyj więcej bulionu niż soku i użyj tylko tyle, aby zwilżyć opatrunek, nie rozmocząc go. Rzucaj dalej, dodając zapas w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Suszone OwoceSuszone Owoce
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
17
Dodać tamari, zaczynając od około 1 łyżki stołowej. Smak soli i dodać go i dużo pieprzu do smaku. Może więcej szałwii? Jest to również punkt, w którym można dodać trochę suszonej bazylii i oregano, zbyt, jeśli chcesz. Farsz można przygotować do tego momentu i przechowywać, przykryć i schłodzić, przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TamariTamari
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
18
W dniu, w którym planujesz napchać dynię, Rozgrzej piekarnik do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Jeśli nie używasz nieprzywierającego, spryskaj naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić dynię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
20
Włóż dressing do jamy przygotowanej dyni, polewając nasadką dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
21
Nadziewaną dynię umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
22
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do momentu, aż dynia będzie lekko brązowa i wygląda na lekko zapadniętą, lub, jak mówi Ned, jak pulchna Europejska księżna, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Podawać w całości, przy stole.
1
* Jeśli nie masz czasu na przygotowanie własnego wywaru warzywnego, Dragonwagon poleca ciemny wywar warzywny od Kitchen Basics. Pakowane lub domowej roboty, te zapasy są z pewnością zdrowsze niż zapasy mięsa, ale jak zauważa Dragonwagon w namiętny Wegetariańskie, wysokiej jakości czas warzyw nie poświęca smak: "to jest dobry czas, który stanowi podstawę błyszczący, pikantny, słodki, lub gorące sosy, które przekształcają tofu, tempeh, i seitan od prostych podstaw do prawdziwie satysfakcjonujących potraw, które mówią przekonująco obfitości, nie pozbawienie lub mdłości ze względu na zdrowie."
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
SeitanSeitan
TempehTempeh
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Przedruk za zgodą Passionate Vegetarian przez Crescent Dragonwagon ©2002workman Publishing Company, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia86
Magazyn