Nektaryny Miętowe Z Lodami Ananasowo-Kokosowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nektarynek miętowych z lodami ananasowo-kokosowymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 514 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mocno brązowego cukru, sok z cytryny, nektaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Sałatka z kurczaka z Nektarynkami w miętowym Vinaigrette, oraz Sałatka z kurczaka z Nektarynkami w miętowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz nektaryny i pokrój każdą NA 8 klinów, odrzucając pestki.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać nektaryny; posypać brązowym cukrem i sokiem z cytryny nektarynami i delikatnie złożyć do wymieszania. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 4 minut lub aż nektaryny zaczną uwalniać sok.
Zdjąć z ognia; wymieszać z miętą.
Podziel i łyżka lodów na 8 indywidualnych dań. Wierzch równomiernie z ciepłymi sekcjami nektarynki i podawać natychmiast.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy lodów ananasowo-kokosowych Hagen-Dazs.
Brzoskwinie miętowe z lodami ananasowo-kokosowymi: substytut 2 (16-uncja) opakowań mrożonych pokrojonych brzoskwiń, rozmrożonych, na nektaryny. Postępuj zgodnie z przepisem. Przygotowanie: 5 min., Gotowanie: 5 min.