Nektaryny Kreolskie

Nektaryny Kreolskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj nektaryny kreolskie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, połówki orzechów pekan, nektaryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nektaryny Nadziewane, Nektaryny Marynowane, oraz Nektaryny Brandowane.

Instrukcje

1
Oparzenia, obierania i pit nektaryny. W miejsce pestek zastąp 1 daktylową i 1 połówkę orzechów pekan dla każdej nektaryny, przyciskając połówki nektaryny razem. Gotuj sok z cytryny i 1/4 cukru w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
NektarynaNektaryna
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wyjąć z ognia, zapakować nektaryny do syropu i zalać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 250° przez 1 godzinę. Odkryć i piec przez 2 godziny dłużej, pokrywając, jeśli syrop wyparuje zbyt szybko. (Powinno być około 4 szklanki syropu, wystarczy, aby przykryć owoce, gdy jest zapakowany w słoiki.) Ostrożnie obniżyć owoce do gorących, wysterylizowanych słoików konserwujących, używając 2 łyżek, aby utrzymać połówki nektaryny razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wlać soki, przykryć i zamknąć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn