Nektarynowo-Malinowe Placki
Nektarynowo-malinowe pasztety mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, nektaryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nektarynowo-Malinowe Placki, Placki Z Malinami, oraz Raspberry Peach Hand Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem. W misce wymieszaj nektarynkę, jagody i 2 łyżki. cukier. Na innym kawałku pergaminu pokrój ciasto francuskie na cztery równe kwadraty. W misce ubić jajko z 1 łyżeczką. woda.
Umyć krawędzie placka z jajkiem. Łyżka 1/4 mieszanki owoców na środek ciasta. Złożyć ciasto po przekątnej, tworząc trójkąt. Za pomocą widelca naciśnij, aby uszczelnić krawędzie. Powtórz z pozostałym ciastem i owocami.
Przenieś placki na blachę do pieczenia.
Blaty pędzla z myciem jajkiem; posypać 1 łyżeczką. cukier.
Na wierzchu każdego ciasta Wytnij małą szczelinę.
Piec, aż ciasta są złotobrązowe, 20 do 25 minut, obracając arkusz od przodu do tyłu w połowie. Pozostawić placki do ostygnięcia na stojaku z drutu przez co najmniej 10 minut przed podaniem.