Nektarynowo-Malinowe Placki

Nektarynowo-Malinowe Placki
Nektarynowo-malinowe pasztety mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, nektaryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nektarynowo-Malinowe Placki, Placki Z Malinami, oraz Raspberry Peach Hand Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem. W misce wymieszaj nektarynkę, jagody i 2 łyżki. cukier. Na innym kawałku pergaminu pokrój ciasto francuskie na cztery równe kwadraty. W misce ubić jajko z 1 łyżeczką. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
NektarynaNektaryna
JagodyJagody
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Umyć krawędzie placka z jajkiem. Łyżka 1/4 mieszanki owoców na środek ciasta. Złożyć ciasto po przekątnej, tworząc trójkąt. Za pomocą widelca naciśnij, aby uszczelnić krawędzie. Powtórz z pozostałym ciastem i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
JajkoJajko
3
Przenieś placki na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Blaty pędzla z myciem jajkiem; posypać 1 łyżeczką. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
5
Na wierzchu każdego ciasta Wytnij małą szczelinę.
6
Piec, aż ciasta są złotobrązowe, 20 do 25 minut, obracając arkusz od przodu do tyłu w połowie. Pozostawić placki do ostygnięcia na stojaku z drutu przez co najmniej 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn