Nektarynkowy Złoty Tort
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj nektaryny Golden Cake. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 265 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Nektarynowe Do Góry Nogami, Ciasto Nektarynkowe Do Góry Nogami, oraz Przyprawione Ciasto Nektarynkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Lekko masło springform pan.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Ubij masło i 3/4 szklanki cukru mikserem elektrycznym, aż blednie i puszyste.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubijać ekstrakty. Przy niskiej prędkości, wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni, a następnie rozsypać nektaryny na wierzchu. Wymieszać razem gałkę muszkatołową i pozostały 1/2 łyżki cukru i posypać wierzchem.
Piec, aż ciasto będzie złoto-brązowy i top jest jędrny, ale delikatny, gdy lekko dotknięte (ciasto wzrośnie nad owocami), 45 do 50 minut. Schłodzić na patelni 10 minut.
Zdjąć stronę patelni i ostudzić do ogrzania.