Negroni

Negroni
Negroni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Działa dobrze jako niedrogi napój. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka campari, gin, kostki lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Negroni, Negroni, oraz Żyto Negroni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W schłodzonej shakerze koktajlowym lub szklance kufla wymieszaj wermut, Campari, gin i lód, aż dobrze się połączą. Przelej do kieliszka do martini i dekoruj pomarańczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
GinGin
CampariCampari
PomarańczowyPomarańczowy
LódLód
1
W Tailor Freeman przybiera ten napój "flaming orange twist": z całej pomarańczy pokrój kawałek skórki o wielkości pół dolara—pokrój skórkę, aby była tylko skóra, bez gorzkiego białego pestki. Zapal zapałkę, pozwól jej spalić się przez dwie sekundy, aby pozbyć się nadmiaru siarki, a następnie przytrzymaj ją trzy cale nad koktajlem i około jednego cala od skórki. Ciemniejsza pomarańczowa strona powinna być twarzą w dół, nad napojem. Wycisnąć, aby uwolnić oleje do napoju. Następnie wrzuć skórkę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoktajlKoktajl
PomarańczowyPomarańczowy
PijPij

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn