Neelys Domowe Lody Brzoskwiniowe

Neelys Domowe Lody Brzoskwiniowe
Neelys domowe lody brzoskwiniowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1860 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Pałeczki Do Lodów, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Brzoskwiniowy Głupek Neelysa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pokrojone brzoskwinie przekładamy do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj wodę i puszkę nektaru brzoskwiniowego. Gotować na średnim ogniu, aż miękkie i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Zdjąć z ognia i odsączyć sok brzoskwiniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Umieścić brzoskwinie w dużej misce, dodać cukier i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać śmietanę, śmietanę, ekstrakt waniliowy i sok z cytryny do miski z mieszaniną brzoskwini. Za pomocą miksera emersion wymieszać razem do włączenia. (Jeśli nie masz miksera emersion, Robot kuchenny działa równie dobrze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wyjmij wkład do lodów z zamrażarki i włącz maszynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
8
Wlej mieszankę brzoskwiniową do wkładki i postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi ubijania. Lody zamrozić w przykrytym pojemniku, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Na lodach podawać ciepły sos Pralinowo-orzechowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
10
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć wszystkie składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, często mieszając, aż będzie gładka i syropowata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Podawać na ciepło. Resztki sosu, przykryte, przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn