Neelys domowe lody brzoskwiniowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1860 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Pałeczki Do Lodów, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Brzoskwiniowy Głupek Neelysa dla podobnych receptur.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać śmietanę, śmietanę, ekstrakt waniliowy i sok z cytryny do miski z mieszaniną brzoskwini. Za pomocą miksera emersion wymieszać razem do włączenia. (Jeśli nie masz miksera emersion, Robot kuchenny działa równie dobrze.)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wyjmij wkład do lodów z zamrażarki i włącz maszynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
8
Wlej mieszankę brzoskwiniową do wkładki i postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi ubijania. Lody zamrozić w przykrytym pojemniku, aż będą gotowe do podania.
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć wszystkie składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, często mieszając, aż będzie gładka i syropowata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Podawać na ciepło. Resztki sosu, przykryte, przechowywać w lodówce.