Neely ' s Mash BOO-tatoes
Mash Boo-tatoes Neely może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 263 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Faux-Tates / Kalafior, Dwa Razy Pieczone Cauli-Tates, oraz Kalafior puree Faux-tatoes przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać ziemniaki do garnka z zimną wodą i posolić wodę. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować ziemniaki do miękkości, o 20 protokół.
Ziemniaki odcedzić w durszlaku.
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać zieloną cebulę i jarmuż.
Saute do miękkości, podrzucając szczypcami, o 3 do 4 protokół. Wymieszać z mlekiem i masłem, doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Niech mleko ogrzać i masło stopić.
Ziemniaki włożyć do garnka i rozgnieść masą ziemniaczaną. Wymieszać z kwaśną śmietaną i parmezanem i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.