Neapolitańskie Ciasto Bundt

Neapolitańskie Ciasto Bundt
Neapolitańskie ciasto Bundt wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 383 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Neapolitański Tort Zebra Bundt, Mini Neapolitańskie Ciasta Bundt, oraz Ciasto Neapolitańskie.

Instrukcje

1
Tłuszcz i mąka 12-cup bundt patelni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mieszankę ciasta, wodę, olej i jajka na małej prędkości, aż do zwilżenia. Pokonać 3 minuty na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wlać 1/2 ciasta do patelni bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Zmierz 1/2 pozostałego ciasta do małej miseczki i wymieszaj ekstrakt z truskawek i kolor żywności(tyle, ile chcesz, aby ładny, Ciemnoróżowy kolor). Ostrożnie wlej to na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
TruskawkiTruskawki
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać 1/4 szklanki syropu czekoladowego do pozostałego ciasta i ostrożnie wlać to do patelni na wierzchu ciasta truskawkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez około 40 minut w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C). Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Zdjąć z patelni i skropić polewę czekoladową na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać cukier cukierniczy i 3 łyżki syropu czekoladowego na gładką masę. W razie potrzeby można dodać kilka kropli wody lub niewielką ilość dodatkowego cukru cukierniczego, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
WodaWoda
2
Mżawka na wierzchu ciasta bundt.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn