Neapolitańskie Ciasto Bundt
Neapolitańskie ciasto Bundt wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 383 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Neapolitański Tort Zebra Bundt, Mini Neapolitańskie Ciasta Bundt, oraz Ciasto Neapolitańskie.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 12-cup bundt patelni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mieszankę ciasta, wodę, olej i jajka na małej prędkości, aż do zwilżenia. Pokonać 3 minuty na średniej prędkości.
Wlać 1/2 ciasta do patelni bundt.
Zmierz 1/2 pozostałego ciasta do małej miseczki i wymieszaj ekstrakt z truskawek i kolor żywności(tyle, ile chcesz, aby ładny, Ciemnoróżowy kolor). Ostrożnie wlej to na patelnię.
Wymieszać 1/4 szklanki syropu czekoladowego do pozostałego ciasta i ostrożnie wlać to do patelni na wierzchu ciasta truskawkowego.
Piec przez około 40 minut w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C). Chłodne 15 minut.
Zdjąć z patelni i skropić polewę czekoladową na górze.
Wymieszać cukier cukierniczy i 3 łyżki syropu czekoladowego na gładką masę. W razie potrzeby można dodać kilka kropli wody lub niewielką ilość dodatkowego cukru cukierniczego, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Mżawka na wierzchu ciasta bundt.