Naturalnie Pyszne Wegańskie Babeczki Czekoladowe
Przepis naturalnie pyszne wegańskie babeczki czekoladowe może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 89 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. 320 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko alternatywa, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki Quinoa z naturalnie różowym lukrem, Chocolate No Bake Cookies: Naturalnie Wegańskie & Bezglutenowe, oraz Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i ułóż 12-filiżankę muffin z wkładkami do babeczek lub spryskaj mini patelnię olejem winogronowym lub kokosowym i ustaw aside.In duża miska do mieszania, ubić razem mleko, cukier, mus jabłkowy, ocet i wanilia. W innej misce, przesiać razem mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól do połączenia.
Dodaj suche składniki na mokro, mieszając aż do połączenia. Delikatnie wymieszać niektóre kawałki czekolady, jeśli używasz.
Wlać ciasto do przygotowanych filiżanek, wypełniając każdy o 2/3 pełne.
Piec przez 10-15 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta.
Niech ostudzić całkowicie na stojaku chłodzenia drutu przed lukier z lukier bezmleczne (kolejny pyszny przepis).
Podawać z lodami z mleka kokosowego, w razie potrzeby.