Natka pietruszki i Hominy
Kremowa pietruszka i Hominy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, Hominy Spoonbread, oraz Zapiekanka Z Hominy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Trzymaj pęczek pietruszki przy łodygach, a zaczynając od góry pęczka, grubo pokrój pietruszkę w poprzek, aż dotrzesz do grubszej części łodyg; Odrzuć łodygi. Powtórz z pozostałymi pęczkami. Posiekaną natkę pietruszki umyć w dużej misce z wodą, a następnie odcedzić.
Dodać sól do wrzącej wody, następnie dodać natkę pietruszki i gotować do miękkości, o 4 protokół.
W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła.
Dodać cebulę, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać czosnek, zwiększyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodaj Czas i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 8 protokół.
Dodać śmietanę i szynkę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać w gotowanej pietruszki i hominy, przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzane przez, O 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Przykryć folią.
Piecz hominy przez około 20 minut, lub do bulgotania. W małej misce, wrzucić bułkę tartą z roztopionym masłem. Włącz brojlery.
Posypać bułkę tartą nad hominy i dusić na około 1 minutę, lub aż okruchy są złociste.
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 2 dzień wcześniej.