Natka pietruszki i Hominy

Natka pietruszki i Hominy
Kremowa pietruszka i Hominy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, Hominy Spoonbread, oraz Zapiekanka Z Hominy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Trzymaj pęczek pietruszki przy łodygach, a zaczynając od góry pęczka, grubo pokrój pietruszkę w poprzek, aż dotrzesz do grubszej części łodyg; Odrzuć łodygi. Powtórz z pozostałymi pęczkami. Posiekaną natkę pietruszki umyć w dużej misce z wodą, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2
Dodać sól do wrzącej wody, następnie dodać natkę pietruszki i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
3
Dobrze spuścić.
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
5
W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać cebulę, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
7
Dodać czosnek, zwiększyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
8
Dodaj Czas i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodać śmietanę i szynkę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać w gotowanej pietruszki i hominy, przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzane przez, O 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
HominyHominy
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W PaskiPierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W Paski
10
Piecz hominy przez około 20 minut, lub do bulgotania. W małej misce, wrzucić bułkę tartą z roztopionym masłem. Włącz brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
11
Posypać bułkę tartą nad hominy i dusić na około 1 minutę, lub aż okruchy są złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
HominyHominy
12
Podawać na gorąco.
13
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 2 dzień wcześniej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn