Natka pietruszki i Hominy

Natka pietruszki i Hominy
Kremowa pietruszka i Hominy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, Hominy Spoonbread, oraz Zapiekanka Z Hominy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Trzymaj pęczek pietruszki przy łodygach, a zaczynając od góry pęczka, grubo pokrój pietruszkę w poprzek, aż dotrzesz do grubszej części łodyg; Odrzuć łodygi. Powtórz z pozostałymi pęczkami. Posiekaną natkę pietruszki umyć w dużej misce z wodą, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać sól do wrzącej wody, następnie dodać natkę pietruszki i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dobrze spuścić.
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać cebulę, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać czosnek, zwiększyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj Czas i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodać śmietanę i szynkę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać w gotowanej pietruszki i hominy, przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzane przez, O 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
HominyHominy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Piecz hominy przez około 20 minut, lub do bulgotania. W małej misce, wrzucić bułkę tartą z roztopionym masłem. Włącz brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Posypać bułkę tartą nad hominy i dusić na około 1 minutę, lub aż okruchy są złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
HominyHominy
12
Podawać na gorąco.
13
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 2 dzień wcześniej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn