Nana ' s Apple Crisp

Nana ' s Apple Crisp
Nana ' s Apple Crisp wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 684 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, płatki owsiane, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Nana ' s Apple Crisp, Nana ' s Apple Crisp, oraz Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść jabłka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. W misce wymieszaj roztopione masło, mąkę, cukier, owies i 1 łyżkę cynamonu, aby utworzyć kruchą mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać jabłkami. Kropka z pozostałym 1/4 szklanki masła i posypać pozostałą 1 łyżką cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
4
Piec 50 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn