Diabelskie ciasto Nanan Edie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czekoladę, jajka, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Red Eye Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 (8-przez 2-cala) okrągłe patelnie do ciast i kurz z mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać mleko i ocet i odstawić na" kwaśny " (mieszanina będzie skrzepnąć). Roztopić czekoladę i masło z wodą w dużej metalowej misce ustawionej na rondlu z gotującej się wody, ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Lekko schłodzić. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij cukier do mieszanki czekoladowej za pomocą miksera elektrycznego.
Dodać jajka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
4
Dodać mieszaninę mąki i pokonać na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
5
Dodaj kwaśne mleko i pokonać na dużej prędkości 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kwaśne
6
Dziel ciasto równomiernie między patelniami do ciast.
7
Piec w środku piekarnika, aż wierzchołki warstw odskoczą po delikatnym dotknięciu, a krawędzie zaczną się odrywać od boków patelni, około 35 minut. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 5 minut. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć warstwy na stojaki, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
1
Doprowadzić cukier i śmietanę do wrzenia w ciężkim rondlu, stale mieszając i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i dodać czekoladę, masło i wanilię, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
Masło
3
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając. Schłodzić lukier, często mieszając, aż zgęstnieje i nadaje się do smarowania.