Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką owsianą
Masło orzechowe i naleśniki owsiane galaretką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką, Naleśniki Z Masłem Orzechowym Z Polewą Galaretką, oraz Naleśniki z masłem orzechowym i galaretką {pełnoziarniste} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz owies, mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i sól. Odstawić miskę na bok. W osobnej misce, ubij razem odtłuszczone mleko, jajka, masło orzechowe, i roztopione masło. Zrobić dobrze w środku suchych składników i mieszać w mokrych składników, uważając, aby nie nad wymieszać ciasto.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i pokryć sprayem do gotowania.
Wlać 1/4 cupfuls ciasta na patelni, i gotować, aż pojawią się bąbelki na powierzchni. Flip z łopatką, i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 2 protokół na stronę.
Podawać z dżemem truskawkowym.