Naleśniki z masłem orzechowym i bananem
Masło orzechowe i naleśniki bananowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jajek, bananów, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Peanut Butter Bananan Oat Pancakes, Naleśniki Bananowe Z Masłem Orzechowym, oraz Naleśniki Bananowe Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Zważyć lub lekko łyżką do pieczenia wymieszać w suchych miarkach; wyrównać nożem.
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Złóż banana.
Podgrzej dużą patelnię nonstick lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na gorącą patelnię. Gotować 2 do 3 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki nad; gotować 2 do 3 protokół lub do dna są lekko rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym cieście.