Naleśniki z makaronem z kminkiem

Naleśniki z makaronem z kminkiem

Instrukcje

1
In a saucepan of boiling salted water boil the noodles until they are al dente and drain them well. In a bowl toss the noodles with the egg and the caraway seeds until they are coated well. In a small non-stick skillet heat the oil and the butter until the foam subsides, add 1/2 cup of the noodle mixture, and form it into a pancake 4 inches in diameter, tidying the edges with a spatula. Cook the pancake over moderately high heat for 2 minutes, or until the underside is golden, turn it, and cook it for 2 minutes more. Slide the pancake onto a plate and keep it warm. Make pancakes with the remaining noodle mixture in the same manner.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn