Naleśniki Z Kiełbasą Jabłkową

Naleśniki Z Kiełbasą Jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z kiełbasą jabłkową. Ten przepis zawiera 4 porcje z 537 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, kiełbasy wieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z kiełbasą jabłkową z syropem jabłkowym, Glazurowane jabłko i kiełbasa z naleśnikami, oraz Naleśniki z jabłkiem i kiełbasą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić i odstawić. W dużej misce ubić jajko, mleko i olej. Wymieszać z naleśnikami i cynamonem, aż się zwilży. Złóż jabłko i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na lekko natłuszczonej gorącej patelni; włączyć, gdy pęcherzyki z góry. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W przypadku syropu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i przyprawę do ciasta z dyni w rondlu. Stopniowo mieszaj cydr i sok z cytryny, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Podawać na ciepło z naleśnikami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn