Naleśniki Z Groszkiem
Naleśniki z groszkiem to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, mąka, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz świeżego groszku, gotuj w małym rondlu wrzącej osolonej wody do miękkości, około 3 minut (jeśli używasz mrożonego groszku, nie gotuj).
Jajka przecier, twarożek, mąka, 2 łyżki oleju i 1 łyżeczka soli w blenderze do 10 minut.
Przenieść ciasto do średniej bowland wymieszać z groszkiem i 4 szalotki. (Ciasto powinno być gęste, ale wylewane; mieszaj w wodzie przez łyżki stołowe, jeśli jest zbyt grube).
Podgrzać lekko naoliwioną dużą patelnię nonstickprzez średnie ciepło. Praca w partiach, addbatter do patelni przez 1/4-cupfuls, spreadingout do 3" -4 " rund z łyżką. Cookpancakes aż pęcherzyki tworzą się na wierzchu, około 3 minut. Odwróć i gotuj, aż naleśniki zostaną usypane na dnie, a centra zostaną tylko ugotowane, o 2 minuty dłużej.
Podawać naleśniki skropione masłem i posypane szalotki.