Naleśniki Z Dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z dyni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, mąka ciasto, jogurt waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki dyniowe z masłem dyniowym klonowym {KitchenAid #SavorTheSavings}, Naleśniki z dyni z polewą masłem dyniowym, oraz Naleśniki Z Dyni Z Masłem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać dynię, jogurt, sodę oczyszczoną, żółtko i mąkę.
Białka ubić solą; złożyć do mieszanki dyni.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Łyżka w 1/3 szklanki ciasta dla każdego naleśnika. Odwróć, gdy wierzchołki są pokryte pęcherzykami, a krawędzie są lekko brązowe (około 3 minut na stronę).
Skropić syropem lub miodem.