Naleśniki Z Cukinią
Naleśniki z cukinią mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki Z Cukinią, Naleśniki Z Cukinią, oraz Naleśniki Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 425 do 450 stopni F (220 do 225 stopni C).
W dużej misce do mieszania ubić jajka, dodać rozdrobnioną cukinię i dobrze wymieszać widelcem.
Dodaj mąkę, cukier, sól i olej roślinny i wymieszaj, aby dobrze wymieszać. Na koniec dodaj proszek do pieczenia i dobrze wymieszaj za pomocą dużej łyżki. Konsystencja ciasta powinna być jak ciężka śmietana do ubijania.
Łyżka ciasta na gorącym grillu (około 2 łyżki stołowe) do każdego naleśnika. Gotować, aż nie ma już pęcherzyki tworzące się w naleśnik o 2 protokół; odwrócić i gotować przez 2 minuty dłużej. Naleśniki natrzeć roztopionym masłem i podawać natychmiast.