Naleśniki Z Cukinią
Naleśniki z cukinią mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, krem knudsen, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Naleśniki Z Cukinią, Naleśniki Z Cukinią, oraz Naleśniki Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj rąk, aby wycisnąć jak najwięcej płynu z cukinii, jak to możliwe.
Umieścić cukinię na podwójnej grubości ręczników papierowych; odcedzić.
Jajka ubić w średniej misce do wymieszania.
Dodać cebulę, ser i pieprz; dobrze wymieszać. Wymieszać z cukinią i okruchami krakersów.
Piekarnik rozgrzać do 107°.
Ciepła 2 tsp. olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka około 3 łyżki. cukinia mieszaniny na patelni; spłaszczyć z tyłu łopatki do 3-calowy Okrągły. Gotować 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Umieścić na talerzu żaroodpornym; umieścić w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałą mieszaniną cukinii, dodając pozostały olej w razie potrzeby.
Naleśniki podawać z kwaśną śmietaną.