Naleśniki Z Brzoskwiniami
Słodkie naleśniki brzoskwiniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1803 kalorii, 48g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 73 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, brzoskwinie, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bezglutenowe placki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową, Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper, oraz Placki Z Brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesiać razem pierwsze 6 składników w dużej misce.
W średniej misce ubić maślankę, jajka i roztopione masło.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki, i ubijać tylko do połączenia.
Roztopić niewielką ilość masła z olejem na patelni lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Na patelni ułożyć 3 kliny brzoskwini; zaczynając od zewnętrznej krawędzi plasterków brzoskwini, ostrożnie wlać 1/4 szklanki ciasta na każdą grupę plasterków, tworząc okrąg.
Gotować naleśniki 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają suche i gotowane. Obróć i gotować inne strony 2 do 3 protokół lub do złotego.
Przełożyć na blachę do pieczenia; ogrzać w piekarniku 300. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami brzoskwini i cieście, dodając więcej masła i oleju do patelni w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z białą lilią uniwersalną mąkę z pszenicy miękkiej.
*Można zastąpić 2 średnie brzoskwinie, nieobrane i pokrojone w kostkę. Wymieszać w cieście na końcu kroku gotować naleśniki zgodnie z zaleceniami, używając 1/4 szklanki ciasta na naleśnik.