Naleśniki Z Boczkiem Klonowym

Naleśniki Z Boczkiem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon boczek naleśniki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 201 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki Z Boczkiem Klonowym, Naleśniki Klonowo-Bekonowe, oraz Naleśniki z boczkiem i syropem klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Zdjąć i osuszyć na ręczniku papierowym. Gdy ostygnie wystarczająco, grubo posiekać boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól i ubijać do połączenia. W osobnej misce połączyć mleko, jajka, syrop klonowy i roztopione masło i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wlać mokre składniki na suche składniki i ubijać, aż będą gładkie. Złóż posiekany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu, obficie masło, a następnie wlać ciasto naleśnikowe na rozgrzaną patelnię w porcjach 1/3 szklanki. Gotować, aż bąbelki zaczną pojawiać się na powierzchni ciasta, o 2 protokół, następnie odwrócić i nadal gotować, aż naleśniki są gotowane przez, o 3 minuty dłużej. Powtórz z pozostałym cieście i podawać z dodatkowym syropem klonowym, masłem i więcej boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn