Naleśniki Z Boczkiem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon boczek naleśniki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 201 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki Z Boczkiem Klonowym, Naleśniki Klonowo-Bekonowe, oraz Naleśniki z boczkiem i syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Zdjąć i osuszyć na ręczniku papierowym. Gdy ostygnie wystarczająco, grubo posiekać boczek.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól i ubijać do połączenia. W osobnej misce połączyć mleko, jajka, syrop klonowy i roztopione masło i ubijać do połączenia.
Wlać mokre składniki na suche składniki i ubijać, aż będą gładkie. Złóż posiekany boczek.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu, obficie masło, a następnie wlać ciasto naleśnikowe na rozgrzaną patelnię w porcjach 1/3 szklanki. Gotować, aż bąbelki zaczną pojawiać się na powierzchni ciasta, o 2 protokół, następnie odwrócić i nadal gotować, aż naleśniki są gotowane przez, o 3 minuty dłużej. Powtórz z pozostałym cieście i podawać z dodatkowym syropem klonowym, masłem i więcej boczku.